Hele familien kan glæde sig til “Smag på verden & snak med din nabo”. Udover den spændende mad, bliver der nemlig også underholdende teater for børn.

8. maj 2022 kl. 14.00 – 16.30
I Bredagerskolens kantine og hal

Om to måneder kan alle i Jelling og omegn glæde sig til eventet “Smag på verden & snak med din nabo”. Mens kokkene er i gang med at planlægge, hvad vi skal smage, kan vi allerede nu løfte sløret for, hvem der skal sørge for at børnene også er godt underholdt. Mens maden serveres og nydes i kantinen på Bredagerskolen, kan børnene se frem til at møde den sjove og elskelige klovn Jekyll. Jekyll on Ice! er en boblende visuel komedie, med varme, humor, masser af fysiske gags, enorme balloner og en charmerende isvogn. Følg Paolo Nanis sprælske twist på de kendte figurer, når han inviterer publikum med i en legende musikalsk forestilling – som slutter med en isfest for alle. Mr Jekyll er en følsom og indadvendt issælger, der i forsøget på at bryde isen og nå ud af sin generte skal, kommer voldsomt på glatis.  I forsøget på at opfinde verdens bedste is sker et uheld, ingredienserne blandes forkert, og ud af det blå dukker hans fandenivoldske modsætning Hyde frem.
Det er gratis at deltage i “Smag på verden & snak med din nabo”. Alt du skal gøre er at sende en email og skrive hvor mange I kommer.
Vi glæder os vanvittigt til at byde jer indenfor til smagsprøver fra fx. Iransk, columbiansk, georgisk, arabisk, afghansk og østeuropæisk mad.
Teaterforestillingen begynder kl. 15.00 i Bredagerskolens hal. Forestillingen bliver samtidig også børnenes dessert, showet slutter nemlig af med is til alle børn fra klovnens fine isvogn.
Tak til Bredagerskolen som har lånt os kantinen til spisning og servering samt hal til en morsom teateroplevelse for store og små.