Lær at jonglere og slip din indre gøgler løs, når Sammen om Jelling inviterer børn mellem 6 -12 år til en cirkusworkshop i sommerferien.

Jon G er en ægte cirkusartist og han har I mange år givet børnene på asylcenteret en  fantastisk oplevelser i manegen.
I år inviterer Røde Kors og projektet Sammen om Jelling, som noget nyt også de lokale børn med ind i cirkusteltet. Alle børnene kan glæde sig til at lære gøgl og tricks i uge 27, når vi sammen skal afprøve cirkusdiscipliner i alle afskygninger.

Jon G og hans trup vil lege og guide
Udover Jon G og hans cirkustrup vil der også være pædagogisk personale til stede. Til slut bliver børnenes numre sat sammen til en magisk forestilling for alle interesserede.
10 pladser til byens børn

Vi stiller ti pladser til rådighed til børnene fra byen. Forældre og andre voksne som har lyst til at støtte op omkring børnenes eksperimenter er også meget velkomne.

Sted: Bredager 25, 7300 Jelling, i cirkusteltet på plænen
Program
Cirkusskole
Mandag 4. juli – torsdag 7. juli ​kl. 10 – 14
Generalprøve og forestilling
Fredag 8. juli kl. 10 – 14
Familie og venner er meget velkomne til forestillingen
Sammen med børnene vil vi glæde os til at vise forældre, søskende og andre interesserede i byen, hvad børnene har lært til vores helt egen cirkus forestilling.
Husk at skrive dit barns navn, alder samt telefonnummer til forældre. Vi glæder os til at skabe en masse sjove oplevelser for og med børnene på tværs af byen.