Kom og fortæl om dine madtraditioner
med billedkunstner Nille beck!!!

Vi undersøger alle de madtraditioner vi kan finde i Jelling på tværs af kulturer for at finde frem til det specifikke fra hver kultur, der gør et måltid genkendeligt. Undersøgelsen ender i et kæmpe maleri som Nille Bech producerer ud fra vores inputs. Så kom og del dine traditioner, så Nille Beck kan skabe det vildeste stilleben maleri med et skønt mix af traditioner!

Søndag 12. juni kl. 15  – er DU i Jelling og omegn inviteret ind på asylskolen! Medbring en tallerken med lige præcis den mad du synes bedst repræsenterer din egen kultur. Vi skal lege med kompositioner og anretning og fotografere de flotte opstillinger.

Hvis du har en vase, en lysestage eller en anden dingenot du synes afspejler din kultur, så tag den endelig med. Jo flere ting vi har at lege med, jo sjovere bliver det!

Vi skal selvfølgelig også spise, snakke og hygge. Og selvfølgelig får I  lov at vælge en anden tallerken mad end den I selv har taget med. Det bliver så spændende og forhåbentlig kommer vi alle sammen til at lære en helt masse om madtraditioner i hele verden. Medbring dit eget bestik og et glas – det bliver så sjovt, vel mødt!

 

Den sidste uges tid har vi dykket ned i beboerne på asylcenterets madtraditioner og der er kommet både meget overraskende og genkendelige elementer frem. Kom og se hvad vi har fundet frem til.  

Vi fandt blandt andet frem til at persille gå igen i næste alle kulturer, og at indiske sjaler, mellemøstelige tæpper, ukrainske broderier og guldfisk i en bowle bare må med i opstillingen.