Har du også undret dig over, hvorfor nogle mennesker tager så gode billeder?
Nu har du en fantastisk chance for at lære, hvordan du tager de bedste billeder med din egen mobiltelefon helt uden ekstra udstyr!

Sammen om Jelling tilbyder nu en gratis workshop for Jellingborgere, hvor du gennem tre mødegange vil lære, hvordan du tager og redigerer billeder. Du vil blive introduceret til en professionel og velegnet redigeringsapp, der også er ganske gratis at downloade. Her er der både mulighed for at lære basisredigering og avancerede muligheder, til de der vil fordybe sig. Medbring blot din egen telefon.

Onsdag 27. april 2022
Kl. 16.00 – 18.00

Lørdag 30. april 2022
Kl. 10.00 – 14.00

Onsdag 4. maj 2022
Kl. 16.00 – 19.00

Sted: Asylskolen, i lokale 2
Fårupvej 10, 7300 Jelling

Workshoppen er på engelsk.
Der er 15 pladser i alt.

Fotograf Mette Mørk fra Vejle Amts Folkeblad vil bistå workshopholder Pouya Ghatei med at udvælge et billede fra hvert deltager.

Billederne bliver udstillet i Jelling og til ferniseringen, kåres en vinder, der også får overrakt en præmie.

Vi skal øve os udenfor, så hvis det dårligt vejr 23. april, forbeholder vi os ret til at skubbe kurset.

Før redigering

Efter redigering

I workshoppen vil deltagerne løbende blive introduceret til nye teknikker i vekselvirkning med praktiske øvelser. Deltagerne vil arbejde sammen i små grupper og sparre med hinanden.

Workshoppen bliver holdt af Pouya Ghatei, som har 6 års erfaring med fotografering og redigering. Pouya er autodidakt, men er passioneret og glæder sig til at lære deltagerne, hvordan et godt billede kommer i kassen.

Pouya er 29 år og fra Iran. Han har været halvandet år i Danmark, hvor han fortsat har udviklet sine kompetencer indenfor fotografi.

Pouya har søgt samskabelsespuljen under projektet sammen om Jelling. Hvis du også er nysgerrig på samskabelsespuljen, så tryk på knappen herunder.

En samlet styregruppe har bevilget 5.000 kroner til workshoppen, som blandt andet dækker print af deltagernes bedste billeder til en åben udstilling i Jelling.

“Fotografiet er et spændende udgangspunkt for diskussioner af, hvad vi ser. Vores individuelle blik bliver konkretiseret i fotografiet, og det er netop det konkrete og håndgribelige perspektiv, der er spændende at blive bevist om. Som styregruppemedlem har jeg godkendt projektet, fordi gruppearbejdet og det fælles tredje danner rammen om en samtale, hvor vi kan være nysgerrige på hinanden. Her er det ikke kun kulturen, som er interessant, men også vores personlige blik”.

(Ole Grangaard – styregruppemedlem for projektet Sammen om Jelling)

Pouya Ghatie og Sammen om Jelling glæder os til at byde jer velkommen til en spændende workshop.