Tusind tak til alle deltagerne på vores to keramikworkshops, det har været fantastisk at opleve jeres dejlige samvær og koncentration

– skål i jeres smukke kopper! 

Keramikken kan virkelig noget! Den har skabt smil, glæde og snak på tværs af byen.

“Selvom jeg har boet i Jelling længe, har jeg aldrig været herinde på centeret. Men det er et dejligt sted at kommme. Jeg er virkelig blevet taget godt i mod af beboere og ansatte”

Keramiker Helene Thing kan enormt mange teknikker i arbejdet med leret og hun har varmt, tålmodigt og med stort engagement præsenteret deltagerne for rigtig mange forskellige tilgange. Derfor er produkterne også mange og alsidige.

Deltagerne har været kreative, legesyge og nysgerrige.  Deltagernes engagement og fordybelse gav tiden vinger og til hver eneste workshop blev deltagerne overrasket over, hvor hurtigt tiden fløj af sted.

Der har både været snak og latter og nye bekendtskaber.

Tag et kig på nogle af de flotte produkter herunder.

Tak til alle deltagere for at udvise nysgerrighed for jeres nabo. Det var fantastisk at drikke kaffe med jer. Rigtig god jul og godt nytår til jer alle.

Hvis du også er blevet interesseret i at lave keramik med din nabo, så hold godt øje med Sammen om Jelling i 2023. Vi starter et nyt hold til februar – vi ses 🙂