Søndag 8. maj, kl. 14.00 – 16.00

Beboerne på Asylcenter Jelling er gang på gang blevet positivt overrasket over den varme modtagelse, de har fået af lokalsamfundet. Derfor vil de sige tak og har lavet arrangementet
SMAG PÅ VERDEN &

SNAK MED DIN NABO.

Det er vores beboer Vahid, hans kone Mariam og frivillig Britta Bitsch, der er kickstarter på arrangementet.

Begivenheden er stablet på benene i samarbejde med projektet Sammen om Jelling, der har til formål at styrke fællesskabet på tværs i Jelling.

Vi byder jer indenfor SØNDAG D. 8. MAJ KL. 14.00-16.00, hvor der vil være boder med mad fra mange forskellige lande.

Konceptet er, at alle borgere i Jelling og omegn er inviteret ind på Bredagerskolen til en smagsoplevelse fra både Mellemøsten, Sydøstasien, Mellemamerika og mange andre regioner.

Maden bliver lavet af vores dygtige beboere, der vil præsentere retter fra deres hjemlande og give jer en autentisk, kulinarisk oplevelse.

Vi håber, at du har lyst til at komme og se, hvad beboerne på asylcentret har arrangeret for byen og være med til at styrke sammenholdet mellem centrets beboerne og Jellingborgerne.

ALLE ER VELKOMMEN 

Hallen vil være åben og allerede nu kan vi løfte sløret for festlig underholdning for børnene, så tag gerne hele familien med.

I dagens anledning får vi nemlig besøg af klovnen Jekyll, der vil sørge for at børnene er godt underholdt med en musikalsk forestilling, der slutter med en isfest.

8. maj 2022

kl. 14.00 – 16.00

I kantinen på Bredagerskolen,

Bredager 26, 7300 Jelling.

Deltagelse er gratis, men husk tilmelding til

marf@redcross.dk

Vi ses snart!