Yogaevent

Vil du med til yoga på tagterrassen af Kongernes Jelling i juni?

Der har været stor efterspørgsel på Sammen om Jellings yogahold, men nu har vi fået en fantastisk mulighed for at åbne op for endnu flere deltagere. Vi er så glade for at vi kan invitere jer til yoga i samarbejde med Kongernes Jelling på museets tag. Det bliver så fedt!

Torsdag d. 2. juni og torsdag 9. juni 2022 har vi nemlig fået lov at låne tagterrassen på Kongernes Jelling til to fremragende yogasessioner :).
Her er der ikke bare en fantastisk udsigt, her er der også rigtig god plads. – Så grib chancen og kom til fælles yoga sammen med os!

Gennem tre måneder har borgere i Jelling og asylansøgerne fra Center Jelling sluttede ugen af med fælles yoga fredag eftermiddag.

Selvom yoga er en individuel træningsform, er fællesskabet og stadig i fokus. Underviser Catherine Walker guider nemlig alle deltager ind i et fælles trygt rum, med god plads til vores forskelligheder som mennesker på tværs af alder, baggrund og bagage.

Både beboerne på centeret og borgerne i byen er så glade for at deltage, at de har besluttet, at søge samskabelsespuljen i Sammen om Jelling for at kunne fortsætte den fælles træning sammen efter sommerferien.

 

Vil du også være med til yoga på Kongernes Jelling?

Hvis du også vil være med, så tilmeld dig via mail her. Der er begrænset antal pladser, så husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret.

Vi glæder os til at være rigtig mange sammen til nogle fantastiske timer, hvor du både får strækket kroppen godt igennem og givet dig selv en rolig stund i et lavt tempo med nærværd og egenomsorg.

Du har en plads på holde, når du modtager en bekræftelse på mail. 

TID

Torsdag 2. juni , kl. 15.30 – 17.00

Torsdag 9. juni, kl. 15.30-17.00

STED

Tagterrassen, Kongernes Jelling

Gormsgade 23, 7300 Jelling

Hvis du også kunne tænke dig at dyrke yoga med os på asylcenteret efter sommerferien, så tilmeld dig med navn og telefonnummer eller hold godt øje med sammenomjelling.dk. Her kan du læse nærmere om efterårets yogatræning.